Archive for the ‘GAMBAR MENARIK’ Category

PELAJAR CEMERLANG 2010

Posted: November 29, 2010 in GAMBAR MENARIK

i have nothing to say to all of you about this picture. becoz it was bullshit.  Dont ask me anything about this picture, and sory for not  becoz she dont care about this crap. But i confuse about one think, is a girl or boy coz u all know right. look at the picture is it only me or all of you..

NICE PHOTOSHOP

Posted: November 23, 2010 in GAMBAR MENARIK

 

Pamela Anderson

Beware of Photoshop

Carmen Electra

Beware of Photoshop

Shakira

Beware of Photoshop

Britney Spears

Beware of Photoshop

Jessica Biel

Beware of Photoshop

Anna Kournikova

Beware of Photoshop

Rose McGowan

Beware of Photoshop

Jim Carrey

Beware of Photoshop

Chistina Aguilera

Beware of Photoshop

Uma Thurman

Beware of Photoshop

Ashley Judd

Beware of Photoshop

Jennifer Lopez

Beware of Photoshop


TEKSI DI DUBAI

Posted: November 20, 2010 in GAMBAR MENARIK
ImageShack, free image hosting, free video hosting, image hosting, video hosting, photo image hosting site, video hosting site
ImageShack, free image hosting, free video hosting, image hosting, video hosting, photo image hosting site, video hosting site
KLIK MORE ATAU TAJUK UNTUK LIHAT SEMUA GAMBAR~
ImageShack, free image hosting, free video hosting, image hosting, video hosting, photo image hosting site, video hosting site
ImageShack, free image hosting, free video hosting, image hosting, video hosting, photo image hosting site, video hosting site
ImageShack, free image hosting, free video hosting, image hosting, video hosting, photo image hosting site, video hosting site
ImageShack, free image hosting, free video hosting, image hosting, video hosting, photo image hosting site, video hosting site
ImageShack, free image hosting, free video hosting, image hosting, video hosting, photo image hosting site, video hosting site
ImageShack, free image hosting, free video hosting, image hosting, video hosting, photo image hosting site, video hosting site
Kereta sewa tuuu….. -______-”””
ImageShack, free image hosting, free video hosting, image hosting, video hosting, photo image hosting site, video hosting site
Khas untuk perempuan pon ade T__T
ImageShack, free image hosting, free video hosting, image hosting, video hosting, photo image hosting site, video hosting site
ImageShack, free image hosting, free video hosting, image hosting, video hosting, photo image hosting site, video hosting site
ImageShack, free image hosting, free video hosting, image hosting, video hosting, photo image hosting site, video hosting site
ImageShack, free image hosting, free video hosting, image hosting, video hosting, photo image hosting site, video hosting site
ImageShack, free image hosting, free video hosting, image hosting, video hosting, photo image hosting site, video hosting site
ImageShack, free image hosting, free video hosting, image hosting, video hosting, photo image hosting site, video hosting site
ImageShack, free image hosting, free video hosting, image hosting, video hosting, photo image hosting site, video hosting site
ImageShack, free image hosting, free video hosting, image hosting, video hosting, photo image hosting site, video hosting site
ImageShack, free image hosting, free video hosting, image hosting, video hosting, photo image hosting site, video hosting site
ImageShack, free image hosting, free video hosting, image hosting, video hosting, photo image hosting site, video hosting site
Ferrari Enzo yang limited edition kat dunia ni pun jadi teksi
credit to :shiblivision.com

Perang Dunia Ke2: Eropah Dahulu & Sekarang


Vienna.


Vienna, Favoritenstrasse.


Prague.


Berlin, Simpang Vilhelminenhofshtrasse & Edisonshtrasse.


Reichstag, Berlin. Semacam bangunan parlimen.



Moscow.


Berlin.


Vienna. Istana Hoffburg.


Berlin.



Moscow.


Vienna.


Leningrad.



Berlin.


Stesen sub-way Frankfurter Allee.

1.’Queue’ adalah satu-satunya perkataan dalam bahasa Inggris yang dapat dibaca dengan cara yang sama ketika empat huruf terakhir dihilangkan.

2.’Rhythm’ adalah kata terpanjang dalam bahasa Inggris yang tidak mengandungi huruf vokal.

3.’Almost’ adalah kata terpanjang dalam bahasa Inggris yang disusun mengikuti urutan alfabet.

4.’Go’, adalah kalimat lengkap terpendek dalam bahasa Inggris.

5.Hanya ada empat perkataan dalam bahasa Inggris yang berakhir dengan suku kata ‘dous’, yaitu: ‘tremendous’, ‘horrendous’, ‘stupendous’ dan ‘hazardous’.

6.Kalimat ‘The quick brown fox jumps over the lazy dog’ menggunakan setiap huruf yang ada dalam abjad.

7.’Stewardesses’ adalah kalimat terpanjang yang boleh anda taip dengan menggunakan tangan kiri di keyboard anda.

8.Dan ‘lollipop’ pula merupakan kalimat terpanjang yang boleh anda taip dengan menggunakan tangan kanan di keyboard anda.

9.’TYPEWRITER’ merupakan kalimat terpanjang yang boleh anda taip menggunakan huruf hanya pada satu baris dari keyboard anda.

10.Huruf ‘A’ hingga ‘Z’ mempunyai simbol (dan bunyi tersendiri), KECUALI, huruf ‘W’, ‘W’ adalah huruf ‘uu’@’double u’.

PERDAGANGAN ORGAN MANUSIA

Posted: February 20, 2010 in GAMBAR MENARIK

Salam kepada  semua pembaca kiflionly sekalian. POst yang terbaru pada kali ini saya tunjukkan senario di sebuah pusat perusahan organ manusia di negara rusia. jika anda perasan blog kiflionly ni dah seminggu kot dah x update. sebenarnya saya tengah uruskan satu transformasi yg baru so kiflionly ditinggalkan sekejap. Anda boleh tengok sendirila gambar2 dibawah,  Mayat2 yang diambil organnya datang dari orang2 yang mati dan mayatnya tidak dituntut, orang2 yang mati tepi2 jalan atau mati beku sorang diri, pemabuk yang mati kemalangan dan penjenayah2 penjara.

*ape dlm bekas tu?

*gaya dah macam texas chainsaw

*p/s: hati2 kalau ke oversea terutam sekali europe and rusia sbb ade setengah kes pelangcong diculik dan diambil organnya untuk dijual..kalu rase ade jantung lebih ke buah pinggang ade 4 bolehla p cari tempat ni.

MADE IN CHINA

Posted: February 9, 2010 in GAMBAR MENARIK