Tempat mencuci moto dan mencuci mata

Posted: January 27, 2010 in GAMBAR MENARIK

Gambar2 ni dah lama aku simpan, so ade setengah orang yang dah tengok. Kepada yang belum tengok lagi gambar ni just for information yang bende2 macam ni ade kat malaysia pastu gadis2 melayu pulak tu…memang aspedom asbebek….untuk mendapatkan papran gambar yang lebih besar dan bersinar-sinar mata anda bila menengoknya sila klik pada gambar tersebut..

nak tahu kat mana tempat basuh moto macam ni contact aku kat ruangan komen….nanti aku bagi detail tempat die…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s