BEAUTIFUL KILLING MACHINE

Posted: March 19, 2010 in Uncategorized

Post kali ini saje aku leluarkan  kat blog ni sebab aku tengok blog ni masih ada sambutan biarpun aku dah tinggal lama dah blog ni. Aku tengok stat blog ni pun terkejut sebab ramai sangat. So untuk tidak menghampakan korang semua aku buat post baru kat blog ni…

Kalau korang nak tahu salah satu sebab kenapa U.S kalah dalam perang vietnam ialah perempuan. Tengok dengan perempuan pun boleh kalah. So kali ni aku bawakan gambar2 perempuan2 killing machine. Kalau jumpe musuh2 camni nak tembak pun teragak2.korang boleh tengok negara asal askar2 kat bawah ni dengan letak cursor mouse korang kat gambar ni. aku malas la nak tulis satu2 banyak sangat.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s